Nordicbet

 • Pohjoismaiseen makuun
 • Vakavarainen ja turvallinen
 • Hyvät bonusedut
Nappaa 200€ bonusta ja ilmaiskierrokset
TrustlySiirtoVisaMastercardMaestroEutellerNetellerSkrillTilisiirto

NordicBet on erityisesti vedonlyöntiin erikoistunut online-pelisivusto, mutta tarjoaa myös slotteja, livepelejä ja muita rahapelejä. Sivusto on myös suunnattu erityisesti pohjoismaisille pelaajille, mikä on tietysti aina suomalaisille mukava lisä. 

Kyseinen sivusto on yksi alan parhaista ja sivusto on toiminut vuodesta 2012 saakka Betsson Groupin omistuksessa. Betsson Group on tällä hetkellä yksi pelialan menestyksekkäimmistä sekä tunnetuimmista yhtiöistä.

NordicBet itse on perustettu jo vuonna 2002, tehden sivustosta jo melkein 20-vuotiaan. Parin vuosikymmenen aikana NordicBet on ehtinyt kasvattaa empiiriään ja nimi onkin nykypäivänä monille tuttu esimerkiksi urheilutapahtumista, joita sivusto on sponsoroinut.

NordicBet tuottaa myös monipuolista sisältöä erityisesti urheiluun liittyen ja sivustolla on jopa oma suoratoistopalvelu, jonka kautta käyttäjien on mahdollista seurata urheilutapahtumia. 

On todella suuri todennäköisyys, että NordicBet vastaa tarpeisiisi, olit sitten minkä tahansa aihepiiriin liittyvän perässä. Tässä tekstissä esittelemme vielä tarkemmin, mikä tekee juuri NordicBetistä kaltaisensa alan huipun ja millaisin keinoin sivusto on päässyt nykyiseen asemaansa. 

NordicBet – Kovan luokan ammattilaisten kotikenttä

Kuka tahansa pelisivustoja, tai itse asiassa ylipäätään mitään verkkosivuja kolunnut tietää, että sivuston ulkonäöllä on todella merkitystä.

Vierailija päättelee sivuston ulkoasusta todella paljon jo ensimmäisten sekuntien aikana. Monet pelipaikat sortuvat helposti alan sivustoille sopiviksi miellettyihin, mutta todellisuudessa kliseisiin vilkkuviin valoihin tai vähäpukeisiin piirroshahmoihin.

NordicBet on kuitenkin täysi vastakohta. Heti verkkosivun auetessa vierailija kohtaa siistin yleisilmeen, joka on luotu minimalistisella asettelulla ja hillityillä valkoisen ja sinisen sävyillä. NordicBetin logo voisi yhtä hyvin olla vaikkapa lakifirman logo, sillä kyseessä on hyvin pelkistetty, mutta tyylikäs muotoilu. 

Kokonaisuudessaan NordicBetin yleisilme on erittäin ammattilaismainen ja siisti, jopa kliininen. Vierailijalle käy heti selväksi, että tällä sivustolla pyörii paljon asiantuntevia vierailijoita ja ylläpitäjiä, eikä esimerkiksi omasta turvallisuudesta tarvitse kantaa turhaa huolta. 

Kasinon käytettävyys

Heti sivuston yleisilmeen jälkeen vierailija tekee seuraavan päätelmän, joka on kenties vielä edeltäjäänsä tärkeämpi. Kyseessä on tietenkin sivuston käytettävyys: kuinka helppo sivustolla on navigoida, miten nopeasti sivut toimivat ja tökkiikö esimerkiksi jokin animaatio.

NordicBetin tapauksessa kaikki toimii moitteetta, kuten arvata saattaa. Tarjolla olevat pelimuodot ovat harvinaisen selvästi esillä heti yläreunassa, joten kukaan ei voi erehtyä sanomaan, että ei löytänyt vaikkapa pokerin pariin. 

Sivusto noudattaa nykypäivän verkkosivuille ja etenkin pelisivuille tyypillistä kaavaa, jossa ”kuivempi” sisältö, kuten käyttöehdot ja ohjekeskus ovat listattuna sivuston footeriin. Kaikki olennainen on kuitenkin tarvittaessa selkeästi esillä, sekä helposti löydettävissä. 

NordicBet bonus – Monipuolinen aloituspaketti

NordicBetillä pelaajan on mahdollista valita erilaisia bonuksia, riippuen siitä millaisia pelejä suosii. Käsittelemme tässä tekstissä sivustoa kuitenkin pääosin kolikkopelien näkökulmasta, joten esittelemme tarkemmin vain näitä bonarit. 

Kun rekisteröit itsellesi pelitilin NordicBetille ja talletat vähintään 20€, saat käyttöösi 100% bonuksen aina 200€ saakka, sekä 140 ilmaista spinniä. Toisella talletuskerralla talletuksen ollessa minimissään 20€, saat käyttöösi 60 ilmaista kieppiä. 

Tämän tarjouksen kierrätysvaatimus on vähintään 25X ja bonari voidaan käyttää seuraavissa peleissä: Gonzo’s Quest, Narcos ja Dear or Alive 2. Bonusten kierrätykset tulee tehdä kahden viikon sisällä ja ilmaiset kiepit on käytettävä kolmen päivän kuluessa.

Pelivalikoima

NordicBetin kaltaiselta jättiläiseltä voidaan olettaa paljon, eivätkä odotukset tietenkään jää vajaiksi. Sivustolla on tarjolla rahapelejä jokaisen makuun, nautit sitten nettipokerista, vedonlyönnistä tai perinteisistä nettikassuista. 

On varmaan jo itsestään selvää, että kaikki alan parhaat pelistudiot tekevät yhteistyötä NordicBetin kanssa. Mukana ovat esimerkiksi Yggdrasil, Microgaming, Evolution Gaming ja NetEnt, näin muutama mainittakoot. 

On myös päivän selvää, että messissä ovat parhaat ja kaikkien aikojen suosituimmat pelit, kuten Starburst, Gonzo’s Quest ja Reactoonz 1 ja 2. Tällä sivustolla kukaan ei jää nälkäiseksi valikoiman puutteen vuoksi. 

Slotit

Nordicbetiltä löytyy kokonaisuudessaan huimat 2149 kolikkopeliä, joten voisi mennä hetki, jos ne kaikki listattaisiin ylös tähän tekstiin.

Voit kuitenkin olla varma, että mukana ovat kaikkien aikojen suosituimmat pelit, kuumimmat uutudet, sekä vähemmän tunnetut yksittäiset suosikit. Slotit ovat jaoteltuina myös kategorioittain, joten pääset helposti ja nopeasti jättipottien tai vaikkapa usein voittoja lupaavien pelien ääreen.

Live-pöydät

Tämä sivusto tarjoaa asiakkailleen kiitettävän laajan, 61 erilaisesta pelistä koostuvan live-pelien valikoiman.

Tarjolla on niin rulettia ja Baccaratia, kuin myös Game Show -tyyppisiä pelejä ja livepokeria. Mukana ovat tietenkin aina suositut Crazy Time, Dream Catcher ja Mega Ball. Myös pelin juontaja on kerrottu pelin kuvakkeen kohdalla, mikä on itsessään mukava silaus. 

Muu pelitarjonta

NordicBet on todella laaja online-pelisivusto ja jopa eräänlainen alusta, joka pitää sisällään mielettömän määrän sisältöä rahapelaamiseen liittyen. Kolikkopelien ohessa sivustolla on mahdollista harrastaa esimerkiksi nettipokeria ja vedonlyöntiä, jossa lajien valikoima on pohjoismaiden laajimpia.

NordicBet & luotettavuus

Arvioitaessa pelipaikan luotettavuutta, kannattaa ottaa huomioon aina tietyt seikat. Seuraavassa eritellään, millaisista tekijöistä pelaamo on tunnistettavissa luotettavaksi ja miten nämä tekijät näkyvät Nordicbetillä.

Luotettavuuden takaavia seikkoja pelisivustoilla ovat ennen kaikkea eCOGRA:n logo, joka on alan sääntelyorganisaation myöntämä tunnustus läpinäkyvästä toiminnasta. Myös verkkosivun osoite kannattaa tarkastaa ja katsoa, käyttääkö sivusto https salausprotokollaa. NordicBet luonnollisesti sisältää nämä molemmat.

Läpinäkyvä toiminta on pelialalla todella tärkeää, varsinkin kun käsitellään ihmisten rahoja. Pelaamisen tulee myös olla hauskaa ja on suotavaa, että sivustot tarjoavat työkaluja oman pelaamisen tarkkailuun. NordicBet tarjoaa tähän liittyen paljon linkkejä ja informaatiota sivustollaan.

Jos kuitenkin tarkastellaan vielä vain pelkkää NordicBetiä itseään, kenties suurimpia luotettavuudesta viestiviä seikkoja ovat sivuston todella pitkä ikä (lähes 20v), sekä omistajayhtiö Betsson, joka on pelialan suurimpia nimiä. 

Nämä huiput eivät ole saavuttaneet asemaansa sattumalta, vaan ovat suosittuja sivustoja vuosien läpinäkyvän ja reilun työn tuloksena. 

Lisenssi & verotus

Vielä hetki luotettavuuteen liittyvää asiaa. Pelisivustoilla on aina hyvä tarkistaa, minkä lisenssin valvonnan alla toiminta pyörii. Tämä on erityisen olennaista siksi, että eri lisenssit sisältävät erilaisia säädöksiä liittyen mahdollisten voittojen verotukseen.

NordicBet on Maltan MGA -lisenssin valvonnan alaisena toimivat sivusto. Tämä kyseinen lisenssi on alan arvostetuimpia, joten kyseisellä sertifikaatilla varustetut sivustot ovat myös taatusti luotettavia.

MGA -lisenssi takaa myös vapauden voittoihin liittyvästä verojen maksusta meille suomalaisille, sillä suomi on osa Euroopan ETA-kauppa-aluetta. Voit siis pelata NordicBetillä ilman huolia turhista yllättävistä menoista valtiollemme. 

Rahansiirrot – Vaihtoehtojen viehätystä 

Keinot rahansiirtoihin NordicBetillä ovat monipuoliset. Pelaaja voi halutessaan luoda itselleen klassisen pelitilin, mutta NordicBet on myös ottanut käyttöönsä moderneille online-pelisivustoille tyypillisen Trustly -maksupalvelun, jonka avulla pelaaminen on mahdollista pelkkien henkilökohtaisten verkkopankkitunnusten avulla.

Trustlyn avulla rekisteröityminen ja talletukset ovat hyvin nopeita, puhumattakaan kotiutuksista. Trustly on kuitenkin asettanut siirroilleen 24 tunnin rajan, joten tämän ajan sisällä rahojen perään ei kannata soitella turhaan huolestuneena.

Jos kuitenkin haluat luoda itsellesi pelitilin ja tehdä rahansiirrot toista reittiä, NordicBetillä on käytössään seuraavat vaihtoehdot:

 • Euteller
 • Pankkisiirto
 • Luottokortti
 • Skrill 
 • Neteller
 • Citadel
 • Paysafecard
 • Visa

Asiakaspalvelu – Yksi kattavimmista, joita alalta löytyy

Silloin tällöin itse kukin pelaaja saattaa löytää itsensä pulmatilanteesta. Jumittaako peli ja et tiedä mihin rahasi menevät? Vastaavien syiden takia useimmilla pelisivustoilla on käytössään asiakaspalvelu.

NordicBetin asiakaspalvelu ei todellakaan ole lapsen kengissä, vaan sivustolla on yksi alan parhaista ja laajimmista asiakaspalveluista. Asiakkaan on mahdollista valita suomenkielinen livechat, sähköpostin lähettäminen tai jopa jättää soittopyyntö, johon suhteellisen harva sivusto tarjoaa mahdollisuuden. 

Pelisivusto viimeisen päälle

Tämä monipuolinen jättiläinen on pelialan kermaa. NordicBetin ulkoasu, käytettävyys ja etenkin tarjonta ovat täydellisyyttä hivelevä kokonaisuus, jota luodaan ja uudistetaan jatkuvasti ajatuksella ja jota on jo työstetty melkein 20 vuoden ajan.

Sivusto on varma valinta niin konkarille kuin aloittelijalle, sillä puitteet ovat viimeisen päälle hiotut ja sivusto on luotu viihdyttämään pelaajaa kuin pelaajaa.