Kolikkopelit

  • Pankkitunnuksilla rekisteröityminen
  • Hurjat uuden pelaajan edut
  • Turvallinen, kotimainen
100 % talletusbonus 200 euroon asti ja 450 ilmaiskierrosta!

Tällä kertaa hemmottelemme erityisesti suomalaisille suunnattujen sivustojen faneja, sillä tekstin pääosassa on kolikkopelit.com -sivusto.

Kyseisellä sivustolla vierailevat jo sadattuhannet suomalaiset, eikä ihme! Kolikkopelit on noussut yhdeksi suomen suosituimmista pelaamoista esimerkiksi monipuolisuutensa ja hyvän käytettävyytensä ansiosta.

Tässä tekstissä tarkoituksena on käydä läpi sitä, mikä tekee juuri kolikkopeleistä niin suositun pelipaikan jatkuvasti kasvavilla pelialan markkinoilla. Tarjonnan ollessa valtava, edukseen erottuminen on hankalaa varsinkin suomen kokoisessa pienessä maassa. 

Huipulle haluavien sivustojen on pystyttävä vastaamaan pelaajien vaativimpiinkin toiveisiin, jossa Kolikkopelit menestyy monilta osin. Jatka lukemista, jos haluat tarkempaa informaatiota!

Kolikkopelit – suomalaista pelikulttuuria

Kolikkopelit on selvästi suomalaisille suunnattu sivusto, sillä heti etusivulla pelaajia on ottamassa vastaan smokkiin sonnustautunut, koko kansan rakastama Vesa-Matti Loiri. 

Moni ulkomailla matkustanut tietää varmasti sen tunteen, kun kuulee vieraassa maassa suomen kieltä. Tai sen, kun palaa pitkältä reissulta Helsinki-Vantaalle ja voi vihdoin puhua virkailijoille suomea. Kolikkopelit herättävät samankaltaisen tunteen, aivan kuten olisit palannut juuri kotimaahan.

Sivuston teema on simppeli ja vaalea, mutta samalla hyvin vakuuttava ja siisti. Etusivu on aseteltu monelle pelipaikalla tyypilliseen tapaan siten, että yläreuna sisältää pelaamiseen liittyvät linkit, kun taas sivun alaosa eli footer sisältää kuivemman osion, kuten linkit sääntöihin ja tietosuojaselosteeseen.

Kolikkopelit nimenä tuo mieleen klassiset marketeissa pelattavat automaatit ja varsinaiset kivijalkapelaamot, joten sivusto olisi voinut kenties hyödyntää jotain tämän kaltaista mielleyhtymää enemmän ulkoasun suunnittelussa. Sivuston logo kuitenkin esittää pelikoneen reikään sujahtavaa kolikkoa, joten mielleyhtymän toteutus toimii ainakin tässä mielessä.

Monet huippusivustot ovat myös omaksuneet pelkistetyn ulkoasun, sillä se vaikuttaa todella menestyvän markkinoilla. Kolikkopelit onkin verraten menestynyt sivusto, joten teema voidaan tulkita toimivaksi.

Kasinon käytettävyys

Mitä tulee käytettävyyteen, ei Kolikkopelit -sivustolta löydy valittamista. Sivusto on järjestelty erittäin loogisesti tavalla, jota monet pelaamot ja nettisivut ylipäätään hyödyntävät tällä hetkellä.

Sivuston latausajat ovat olemattomat ja pelit sekä animaatiot toimivat moitteetta. Erityisesti pelien toimivuus on seikka, jonka on oltava kunnossa joka ikisellä online-pelisivustolla. Tökkivät pelit takaavat vain nopean asiakaspalveluchatin ylikuormittumisen.

Kolikkopelien käytettävyydessä ei kuitenkaan ole mitään sen kummallisempaa, kuten uusia innovaatioita. Sivusto on kuitenkin viimeisen päälle hiottu ja kokonaisuus on helposti navigoitavissa. Kolikkopelit toimii siis kaikin puolin niin kuin online-pelipaikan kuuluukin, ehkä jopa hitusen paremmin.

Kolikkopelit – Pää pyörälle ilmaiskierroksista!

Kuten Kolikkopelien sivustolla sanotaan: uusille pelaajille tarjottava bonus on tärkeä osa pelaamisen aloittamista, sillä se tarjoaa parhaimmillaan tavan kokeilla uusia pelejä ilmaiseksi. 

Kolikkopelit on ottanut tämän tosissaan, sillä tarjolla on huikea aloitustarjous: uudet pelaajat saavat käyttöönsä 450 ilmaista kiepsautusta ilman talletusta, sekä 100% ensitalletus bonarin aina 200 euroon saakka.

Tämä tarjous on käytettävissä pelissä Fire Joker ja tarjous jakautuu 10 kappaleen erään 45 päivän ajalle. Sivusto lupaa kuitenkin kampanjoita ja pelaajaetuja myös jatkossa, joten myös vanhemmat asiakkaat pysyvät mukana menossa.

Pelivalikoima

Kolikkopelit on Suomen suosituimpia pelisivustoja juuri valtavan valikoimansa vuoksi. Pääset valitsemaan suosikkipelikategoriasi jo suoraan etusivulta: rullaa vain alaspäin ja vaaleansinisen taustan saavutettuasi olet perillä!

Tarjolla on perus kolikkopelejä, jättipottipelejä, pöytäpelejä, sekä paljon muuta. Hauskana lisänä sivustolle on myös lisätty kategoria ”Suomalaiset pelit”. Tämä jos joku kertoo sivuston erityisestä suuntautumisesta suomen markkinoille.

Pelistudioiden osalta mukana ovat lukuisat suosikit, kuten Play’n Go, Big Time Gaming, Red Tiger, sekä Relax Gaming. Viimeisenä mainittu on myös kehittänyt sivustolle eksklusiivisen ja suomalaisia lämmittävän hauskan Saunapelin!

Slotit

Kun sivuston nimi on Kolikkopelit, voidaan sen olettaa tarjoavan asiakkailleen mahdollisuuden pelata slotteja. Tämä oletus osuu ja uppoaa oikeaan, sillä Kolikkopelit on kerännyt kasaan mahtavan valikoiman suosikkislotteja suomalaisten pelaajien iloksi.

Mukana ovat tietenkin kaikki suosituimmat pelit, kuten Book of Dead, Starburst ja Gonzo’s Quest. Sivusto tarjoaa kuitenkin laajan valikoiman lukuisia pelejä, joten ongelma ei todella ole valikoiman niukkuus. 

Live-pöydät

Livepelit ovat nykypäivän pelaamoille pikemminkin vaatimus kuin ehto. Kolikkopelit on onnistunut kasaamaan kokoon varsin vaikuttavan kokonaisuuden, joka sisältää lukuisia versioita esimerkiksi Blackjackista ja Baccaratista.

Tarjolla on myös lukuisia muita livepeli-muotoja, joten kolikkopelit on loistava valinta paitsi slottien, myös livepelien ystäville.

Muu pelitarjonta

Kuten edellisessä kappaleessa jo mainittiin, esimerkiksi livepeleistä on tarjolla monia eri muotoja. Kolikkopeleillä pääset kokeilemaan virtuaalisesti esimerkiksi miltä tuntuisi osallistua pelishow -tyyppiseen ohjelmaan, tai aitoon Vegasin tunnelmaan noppapelien avulla.

Kolikkopelit & luotettavuus

Aina uudella sivustolla pelatessa on hyvä tarkistaa, kuinka luotettava ja turvallinen sivusto on. Näitä on mahdollista päätellä erilaisista seikoista, joista osa eritellään seuraavaksi.

Pelaajan kannattaa aina tarkistaa, että pelisivusto käyttää https -suojausta verkkosivuillaan. Tämä on paras mahdollinen suojaus, kun liikutaan sivustoilla, joilla käsitellään ihmisten henkilökohtaisia tietoja, kuten esimerkiksi pankkitietoja. Kolikkopelien sivusto on suojattu parhain menetelmin, joten pelaaja voi olla rauhallisin mielin.

Maltan lisenssin lisäksi yksi parhaista luotettavuuden osoituksista, joita sivusto voi saada, on pelialaa valvovan elimen eCOGRA:n myöntämä arvio toiminnan luotettavuudesta. Tämä logo löytyy myös Kolikkopelien sivuilta, joten pelaaja voi olla varma, että sivuston toiminta on vilpitöntä ja kun puhutaan rahapeleistä, on pelien toiminta täysin sattumaan perustuvaa.

Kolikkopelit on muutenkin erittäin loistava sivusto, mitä tulee läpinäkyvyyteen. Sivusto on lisännyt footeriinsa oman ”Turvallisuus ja luotettavuus” -osion, johon on kerätty kaikki sivuston saamat tunnustukset mutkattomasta toiminnasta, mikäli pelaaja haluaa tutustua näihin tarkemmin.

Lisenssi & verotus

Internetissä toimivilla pelipaikoilla on oltava lisenssi, jonka sivusto saa vastineeksi siitä, että toiminta on luotettavaa ja sääntöjen mukaista. Näitä lisenssejä on olemassa monia erilaisia, mutta luotettavin ja tunnetuin näistä on Malta Gaming Authorityn myöntämä sertifikaatti.

MGA:n lisenssin moniin hyviin puoliin kuuluu myös se, että se takaa Euroopan ETA-alueen maiden kansalaisille verovapaat voitot hallinnoimiltaan pelaamoilta. Kolikkopelit pitää hallussaan MGA:n lisenssin ja Suomi kuuluu ETA-alueeseen, joten Kolikkopeleiltä ansaitut voitot ovat suomalaisille verovapaita.

Rahansiirrot – Lukuisia vaihtoehtoja

Verkkosivuilla, jotka erikoistuvat rahapeleihin verkossa, tarvitaan luonnollisesti keinoja, joilla siirtää rahaa omalta tililtä sivustolle. Kolikkopelit tarjoaa hyvin kattavan valikoiman erilaisia rahansiirtomenetelmiä, joita ovat:

Visa, Mastercard, Neteller. Paysafecard, Trustly, Skrill, Earthport

Rahansiirrot ovat perinteisesti tapahtuneet rekisteröitymisen yhteydessä, mutta Kolikkopelit tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden pelata ilman rekisteröitymistä. Tällöin pelaaminen tapahtuu pelaajan henkilökohtaisten pankkitunnusten avulla, mutta mikäli pelaaja haluaa tehdä sivustolle oman pelitilin, on se toki mahdollista.

Tämä onnistuu mainituista menetelmistä maksupalvelu Trustlyn avulla, joka on ruotsalainen palveluntarjoaja verkossa tapahtuviin rahansiirtoihin. Trustly lupaa käsitellä maksut 24 tunnin sisällä rahansiirrosta, sekä tukee useimpia suomalaisia pankkeja. 

Asiakaspalvelu – Kattava kokonaisuus

Kolikkopelit on koonnut yhteen ohjekeskuksen, josta pelaajat voivat löytää vastauksia yleisimpiin mahdollisiin ongelmiin. Ohjekeskuksesta löytyy myös esimerkiksi yleisiä ohjeita suosituimpiin peleihin. Kokonaisuudessaan tämä osio on erittäin hyvin koostettu ja järjestelty, joten mahdollisessa ongelmatilanteessa se kannattaa tarkastaa ensimmäisenä.

Jos vastauksia ei kuitenkaan löydy sivuston tekemästä koosteesta, on Kolikkopeleillä myös kello 09-01 auki oleva asiakaspalveluchat. Suomalaisille suunnatulla sivustolla asiakaspalvelu on luonnollisesti suomenkielinen. 

Kolikkopelit: – Monipuolinen ja huolella luotu sivusto

Kokonaisuudessaan Kolikkopelit on hyvin laadukkaasti toteutettu sivusto, joka ei varmasti ole tippumassa asemastaan yhtenä suomalaisten suosikeista. 

Sivusto tarjoaa juuri sitä, mitä suomen markkinoille suunnatun sivuston voidaan olettaa tarjoavan. Kolikkopelit on kirjoitettu selvällä suomenkielellä ja sivustolle on lisätty esimerkiksi eksklusiivinen ja hauska sauna-aiheinen peli. 

Kolikkopelit on myös todella monipuolinen sivusto, niin maksutapojen, kuin pelivalikoiman puolesta. Kaiken kaikkiaan sivustolla huomaa, että jokaiseen yksityiskohtaan on käytetty aikaa, mikä onkin juuri se tekijä, joka erottaa huippusivustot vähemmän menestyneistä.