Comeon!

  • Pikapelaaminen mahdollista
  • Nopeat voittojen nostot
  • Pitkään toiminut, turvallinen vaihtoehto
Talleta 10€ - saat 50€ TAI 100% bonus 300 euroon asti.

Yksi online-pelialan kovimmista nimistä on Comeon Groupin omistuksessa oleva Comeon.com. Tämä monille suomalaisille pelkästään tarttuvasta mainoslaulusta tuttu pelipaikka on onnistunut keräämään itselleen jo suuren fanikunnan esimerkiksi mutkattoman toimintansa, sekä muhkean pelivalikoimansa ansiosta. 

ComeOnin omistaja Co-Gaming on perustettu jo vuonna 2008, joten yhtiölle on ehtinyt karttua kokemusta alasta jo reilusti yli kymmenen vuoden ajalta. ComeOn itse on perustettu vuonna 2010, tehden pelaamosta hiukan yli 10-vuotiaan. 

Co-Gaming on Maltalla toimiva firma, joka työllistää yhteensä yli 500 työntekijää. Kyseessä ei siis ole mikään pieni start-up, vaikka firma sellaisena alun perin aloittikin. 

Tässä tekstissä tarkastelemme ComeOnin sivustoa monesta eri näkökulmasta, jotka ovat olennaisia miellyttävän pelikokemuksen luomisessa. Arvostelemme muun muassa sivuston käytettävyyttä, yleisilmettä ja luotettavuutta, sekä muutamia muita seikkoja, joista ComeOnin hulppea valtakunta rakentuu. 

ComeOn! – Täyttä terästä

ComeOn on paitsi pelisivustona, niin myös ulkonäöllisesti täyttä terästä! Sivusto on rakentunut tummanharmaan teeman ympärille ja tehosteväreinä sivusto käyttää valkoista ja limenvihreää. Kokonaisuus on miellyttävä ja toimiva pelisivustolle.

Sivuston teema on yhtenäinen ja eri osat nivoutuvat yhteen sulavaksi kokonaisuudeksi. verkkosivujen eri osat ovat muutenkin todella järkevästi aseteltu ja kokonaisuus on ennen kaikkea selkeä.

Yleisilme on kaiken kaikkiaan hyvin pelkistetty, mutta asiantuntijamainen. Sivuston ulkonäöstä on kuitenkin muuten hankala keksiä muita maininnan arvoisia seikkoja, sillä se ei sisällä muita visuaalisia tunnusmerkkejä, kuten esimerkiksi tunnushahmoa.

Minimalistinen yleisilme on kuitenkin suunta, jonka lähes kaikki suosituimmat sivustot vaikuttavat omaksuneen ja joka myös selkeästi toimii markkinoilla. ComeOnin sivut ovat kokonaisuudessaan hyvin vakuuttavat ja ammattimaiset. 

Kasinon käytettävyys

ComeOnia ei ole täytetty turhalla sälällä, vaan verkkosivut sisältävät vain olennaisimmat asiat. Tämän kaliiberin sivustolla on tietysti paljon sisältöä, mutta se on onnistuttu jakamaan järkeviin osioihin ja kategorioihin.

Sivulla navigointi on naurettavan helppoa. Sivuston yläreuna sisältää kaiken pelaamisen liittyvän informaation, kun muu tärkeä informaatio, kuten tietosuojaseloste ja säännöt ja ehdot löytyvät sivun alareunasta, eli footerista. 

Sivusto on myös käännetty täysin suomenkieliseksi. Kokonaisuudessaan sivusto on parasta mitä löytää saattaa, siinä mitä tulee käytettävyyteen.

ComeOn! – Valinnanvaraa myös tervetuliais bonuksessa!

ComeOnilla on oikein passeli tarjous uusille pelaajilleen. Tarjouksessa on kaksi eri vaihtoehtoa: pelaaja voi joko tallettaa 10 euroa ja saada 50 euroa pelirahaa, jolloin bonusta voi kertyä jopa 400%, tai valita 100% bonuksen 300 euroon saakka. Huomaathan, että bonuksen lunastaminen ei onnistu Paysafecardia tai nettilompakoita käytettäessä. 

Tämä bonus on varsin hyvä tarjous ja useampi vaihtoehto, joista valita, on aina mukava lisä. Valitsit sitten kumman tahansa muodon tarjouksesta, ovat kierrätysvaatimukset ComeOnilla 35X. 

Pelivalikoima

ComeOn tarjoaa asiakkailleen kaiken, mitä online-pelisivustolta voi toivoa. Tarjolla on vedonlyöntiä, slotteja ja lukuisia livepelejä. Mukana ovat tietysti olennaisesti kaikista tunnetuimmat pelinvalmistajat, kuten NetEnt, Microgaming, Yggdrasil ja Evolution Gaming, kaikkine suosittuine peleineen, kuten esimerkiksi Starburst ja Monopoly Live.

ComeOn on kuitenkin myös kehittänyt hiljattain aivan uudenlaisia ja innovatiivisia pelimuotoja. Kyseessä ovat sivuston weSpin ja videomatsit -ominaisuudet, jotka ovat uudenlaisia interaktiivisia tapoja pelata.

Wespinissä voit pelata osana pro-streamerin vetämää sessiota ja chattailla samalla muiden pelaajien kanssa. Videomatsit sen sijaan ovat virtuaalipelejä, joissa lyödään vetoa ”viikon” (5min) kestävistä otteluista ja niiden tuloksista. Vastaavanlaisia pelimuotoja ei ole vielä alalla juuri tarjolla, joten suosittelemme erityisesti aktiivisia harrastajia kokeilemaan näitä toimintoja!

Slotit

Gonzo’s Quest, Divine Fortune, Book of Dead ja Bonanza… Sano vain nimi (tai kirjoita se ComeOnin hakukenttään) ja löydät etsimäsi suurella todennäköisyydellä.

ComeOnin tasoiselta sivulta voi odottaa vain parasta ja mahtipontista slottivalikoimaa, eikä sivusto todellakaan tuota pettymystä. Mukana ovat luonnollisesti kaikki suosikit, sekä kuumat uutuudet ja salaa suositut huippupelit!

Live-pöydät

Livepelit ovat nykypäivänä ja etenkin kirjoitushetkellä vallitsevan koronapandemian aikana kasvattaneet suosiotaan valtavasti. Voidaan oikeastaan jopa sanoa, että livepelit ovat menestyvän online-pelipaikan edellytys nykypäivänä.

ComeOn sisältää erittäin laajan valikoiman livepelejä, joten paikka on erityisesti niiden ystäville loistava kohde. Tarjolla on sekä live-pöytäpelejä, että livevedonlyöntiä. Pöytäpeleistä tarjolla on esimerkiksi klassista Blackjackia, Baccaratia ja ruletteja, sekä gameshow -tyyppisiä pelejä.

Muu pelitarjonta

ComeOnin hallussa pitämä sisältö on määrällisesti hyvin vaikuttava koko alan mittakaavalla. Sivusto on myös pyrkinyt luomaan uusia innovaatioita, kuten WeSpin -toiminnon, jossa pelaajien on mahdollista kisailla ja olla vuorovaikutuksessa ammattilais streamaajan johdolla.

Pelivalikoima on siis hyvin monipuolinen ja tällä sivustolla on helppo tutustua myös itselle vieraisiin peleihin. Tarjolla on edellisissä kappaleissa mainittujen pelien lisäksi vielä esimerkiksi noppapelejä, jotka ovat monille varmasti tuttuja esimerkiksi Vegas -teemaisista elokuvista.

ComeOn! & luotettavuus

Arvioitaessa pelipaikan luotettavuutta, kannattaa pelaajan selvittää esimerkiksi sivuston omistaja, minkä lisenssin alla toiminta tapahtuu ja silmäillä yleisesti, ovatko esimerkiksi sivuston käyttöehdot selkeästi löydettävissä ja esillä.

ComeOn mainostaa etusivullaan olevassa tervetuloa -tekstissään lupaavansa kaikille pelaajille luotettavan pelikokemuksen netissä. Sivusto mainostaa itseään suunnannäyttäjänä, joka tarjoaa parhaan mahdollisen kokemuksen. Tämä on melko iso lupaus miltä tahansa firmalta, mutta ComeOnilla on kieltämättä asiat kunnossa, jolloin lupaukset ovat täytettävissä.

Sivusto käyttää https -suojausprotokollaa, joka on tällä hetkellä luotettavin ja tehokkain menetelmä pankki- ja muiden henkilökohtaisten tietojen suojaamisessa erilaisissa verkkokaupoissa. 

Kuten tämän tekstin alussa jo mainitsimme, ComeOn on myös ollut toiminnassa mukana jo vuodesta 2010 ja taustalla vaikuttava firma Co-Gaming jo vuodesta 2008, joten kokemus alalta on vahva. On epätodennäköistä, että yksikään sivusto pystyisi pysymään markkinoilla näin kauan vilunkipelin avulla.

Pelaaminen ComeOnilla on siis kaikin puolin turvallista ja laillista. Tästä takuuna toimii myös Co-Gaming yhtiön valtaisa koko, sillä yhtiö työllistää sadoittain ihmisiä.

Lisenssi & verotus

Kuten moni rahapelejä harrastanut varmaan jo tietää, uudella sivulla vieraillessa kannattaa aina tarkastaa, minkä lisenssin valvonnan alaisena sivusto toimii. Tunnetuin ja myös luotettavin näistä lisensseistä on tietenkin Malta Gaming Authorityn myöntämä sertifikaatti.

Oikeastaan kaikki suuret ja tunnetut sivustot ovat MGA:n lisenssin valvonnan alla ja tämä pätee myös ComeOniin. MGA valvoo pelialan sivustoja hyvin tarkasti ja jos minkään laista vilppiä tai sen yritystä ilmenisi, puututtaisiin asiaan välittömästi. 

MGA:n lisenssi on suomen kansalaisille kuitenkin erittäin mieluisa sertifikaatti myös siksi, että se takaa verovapaat voitot Euroopan ETA-alueella. Pelatessasi ComeOnilla, sinun ei tarvitse huolehtia verotuksesta mahdollisten voittojen yhteydessä. 

Rahansiirrot – Lukuisia vaihtoehtoja!

ComeOn tarjoaa rahansiirtoihin asiakkailleen seuraavat väylät:

  • Paysafecard
  • Visa
  • Trustly
  • Mastercard
  • Zimpler

Mikäli haluat mahdollisimman nopean kotiutuksen, kannattaa suosia Trustlya, joka lupaa siirrot 24 tunnin sisällä. Kyseessä on ruotsalainen maksupalveluntuottaja, joka tukee useimpia suomalaisia pankkeja.

ComeOnilla on myös mahdollista pelata ilman rekisteröitymistä Trustlyn avulla. Halutessaan pelaaja voi kuitenkin myös luoda sivustolle oman pelitilin ja käyttää muita tarjolla olevia menetelmiä, joiden kotiutusajat vaihtelevat muutamilla pankkipäivillä. 

Asiakaspalvelu – Hereillä kellon ympäri

ComeOnin asiakaspalvelu aukeaa etusivun yläkulmasta. Klikkaamalla linkkiä pääset suoraan asiakaspalvelu chattiin, jossa suomenkielistä apua on tarjolla, mutta ei valitettavasti aina. Saatat siis joutua odottelemaan suomea puhuvaa asiakaspalvelijaa, mikäli englannin kieli ei oikein taitu.

Asiakaspalvelu on kuitenkin auki vuorokauden ympäri ja yhteyttä on mahdollista ottaa myös sähköpostitse. Sivustolla on myös oma FAQ -osio, jota kannattaa ehdottomasti vilkaista vastauksia etsiessä. Oman kysymyksen aihealue, saati oma kysymys voi kuitenkin olla haastava löytää, sillä useiten kysyttyjä kysymyksiä ei olla järjestelty juuri mitenkään.

ComeOn!: – Sivusto täynnä monipuolista sisältöä ja alan innovaatioita

ComeOn on hyvin innovatiivinen online-pelipaikka. Harva pelaamo tarjoaa näin monipuolista valikoimaa erilaisia pelejä, toimintoja ja sisältöä. 

Joistain sivustoista voi saada jokseenkin laiskan vaikutelman, mikäli sivulla on ainoastaan perus kolikkopelejä ja valikoima, joka ei tunnu päivittyvän ikinä. ComeOn pyrkii selvästi jatkuvasti pitämään toimintansa mielenkiintoisena, esimerkiksi lanseeraamalla ennen näkemättömiä toimintoja, kuten interaktiivisen WeSpin -osion.

Tälle sivustolle palaa mielellään useammankin kerran, sillä kuten sanottua, tarjonta pysyy kiinnostavana. Sivusto on kuitenkin myös selkeästi alan ammattilaisten ylläpitämä, jotka tietävät, mitä hyvä pelaamo nykypäivänä vaatii. ComeOn on hyvin luotettava ja jaksaa ilahduttaa pelaajia aina kerta toisensa jälkeen.